Scena

Birajte između više od 5.000 aktivnih oglasa za posao!

Poznata Slastičarnica Vincek u Zagrebu zapošljava osam djelatnika na nekoliko različitih pozicija: Slastičar/Pekar, Konobar, Prodavač, Čistač/Čistačica. Svi detalji su u oglasu, a prijave se zaprimaju do 18. veljače, isključivo osobno na adresi Ilica 18, Zagreb.

Pevec zapošljava Direktora sektora financija i kontrolinga za proširenje tima u Bjelovaru. Ukoliko imate pet godina iskustva na rukovodećim pozicijama u području financija i računovodstva, poznajete zakonske regulative, aktivno se služite engleskim jezikom, razmišljate strateški, prijavite se na oglas do 20. veljače.

Röfix d.o.o, tvrtka FIXIT Gruppe zapošljava osobu na poziciji System Engineer Active Directory Exchange Environment. Posluju na 68 lokacija u 19 europskih zemalja, a inovativnost i kompetitivnost održavaju zahvaljujući svojim zaposlenicima. Ako se želite razvijati u međunarodnom okruženju, provjerite oglas i prijavite se do 21. veljače.

Sport Data Service, perspektivna tvrtka osnovana 2015. godine u Slavonskom Brodu, bavi se obradom sportskih podataka. Zbog povećanog opsega rada, zapošljavaju motivirane djelatnike koji se žele razvijati u stručnom timu. Trenutno zapošljavaju na nekoliko pozicija: IT specijalist, Poslovni analitičar i Asistent u uredu direktora. Prijave na natječaj otvorene su do 23. veljače.

Dubrovački Vrtovi Sunca jedan su od najljepših resorta na obali Jadranskog mora, udaljen samo 11 kilometara od povijesne jezgre Dubrovnika. Kako bi uspješno ostvarili svoju viziju, otvoreno je radno mjesto Direktor operacija koji će planirati i organizirati rad odjela, upravljati operativnim poslovanjem, upravljati ljudskim potencijalima te se baviti i administrativnim poslovima. Idealan kandidat ima minimalno 2 godine iskustva na sličnim poslovima i u visoko kategoriziranim hotelima. Ostale detalje pronađite na MojPosao.

Tvtka GTP usluge bavi se visokogradnjom i niskogradnjom u području vodoinstalacija. Zbog povećanja opsega posla zapošljava Vodoinstalatera za rad diljem Hrvatske, a trenutno u Puli, Splitu i Zagrebu. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu do 22. veljače.

Tvrtka Prestige ima dugogodišnje iskustvo u servisiranju i održavanju plovila u ACI marini Rovinj te u novouređenoj ACI marini Pomer. Trenutno zapošljavaju Brodskog mehaničara/Automehaničara/Elektromehaničara za rad u ACI Marini Pomer u Puli. Poslodavac osigurava topli obrok i plaću od 5.500 – 7.000 kn. Prijavite se na oglas do 23. veljače.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close