Grad ZagrebScena

Biljke i svirke dobile su novi termin održavanja

Biljke i svirke dobile su novi termin održavanja – tako će posjetitelji moći uživati u glazbenoj oazi u Botaničkom vrtu od četvrtka, 16., do nedjelje, 19. lipnja, od 11 do 19 sati. Službeni program s nastupima profesionalnih glazbenika te studenata Muzičke akademije zakazan je svakoga dana od 16 do 18 sati


Na četiri dana Botanički vrt postat će jedna od najljepših koncertnih dvorana na otvorenom. Starinski klaviri, pijanina, violine, saksofoni, trube i harfa savršeno će se uklopiti u okruženje Botaničkog vrta, a u glazbi će se moći uživati na nekoliko jedinstvenih lokacija.

U službenom programu, od 16 do 18 sati, posjetitelje očekuju koncerti profesionalnih glazbenika predvođenih pijanistima Aljošom Jurinićem, Danijelom Gašparovićem i Krešimirom Starčevićem, sopranisticom Tanjom Ruždjak, kantautoricom Dinom Rizvić, Oridano Gypsy Jazz Bandom i gitaristom Antom Gelom.

U prekrasnom ambijentu Botaničkog vrta izvodit će se klasika, jazz, gypsy jazz, gospel, soul, blues, funk, folk, americana i rock, a na programu će se naći uspješnice Beatlesa, jazz-standardi i koktel-klasici te poznata djela majstora klasične glazbe, poput Chopina, Beethovena, Mendelsohna, Haydna, Bacha, Liszta, Rahmanjinova, Schuberta, Dvořáka i Brahmsa.

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: showbizz.20minuta.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close