Dom

Biljke kao najbolji ukras vašeg doma

Svaka prostorija izgleda bolje okružena biljkama. Biljke su jeftini način dekoracije na koji možemo uljepšati svaki životni prostor. Unose živost i osjećaj mira te će se savršeno uklopiti u svaki interijer. Ako ih još k tome smjestite u zanimljive teglice ili na neobična mjesta definitvno ćete dodati novu dimenziju vašem prostoru i učiniti ga puno zanimljivijim


1. Koristite stolić, klupicu ili kolica

Ovo je jednostavan način na koji možete ukrasiti svoj dom. Ako imate barem malo slobodnog prostora u kutu sobe ili u hodniku rezervirajte mjesto za klupicu na kojoj ćete postaviti biljke. Neka to bude vaša oza zelenila.

2. Teglice u istoj boji

Uz malo mašte i kreativnosti sami ukrasite svoj interijer na originalan način. Više teglica za biljke na jednom mjestu prostor čine zanimljivijim. Bez obzira je li riječ o različitim veličinama, teglice u istoj boji jednako mogu biti posebne.

3. Minijaturne teglice

Osim što su neodoljive, posebno su praktične jer su male i ne zauzimaju puno prostora. Odličan su izbor za radni stol ili pak kao glavni ukras na stolu u blagavaonici. Piše zadovoljna.dnevnik.hr

Više na zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close