VijestiLifestyleScena

Bihaćki THE EVOLUTION uskoro u Lici

Ličko-senjska županija uskoro će biti bogatija za još jedan događaj. Dok se sve priprema u tišini, jedan od bendova koji će osvanuti na line-upu je bihaćki “The Evolution”.

Rock bend koji se ozbiljnije bavi tom vrstom glazbe u našim krajevima zaista je rijedak slučaj. Preko granice, nedaleko od naše Like, pojavio se The Evolution band. Osnovan je u zimu 2010. i to sa samo dva člana. Korak po korak, stvorila se današnja postava benda u sastavu: Emina, Rijad, Eldin, Dino, Nedžad i Alen. Bend su “začeli” Rijad i Eldin, a danas nakon četiri godine krenuli su u ozbiljnije vode.

Ove godine promovirali su autorsku pjesmu “Slušaj srce” u suradnji s plesnim centrom “Virus” koji su i sudjelovali u snimanju spota profesionalnim plesom.

Uskoro će ovaj bend u usponu nastupiti u Lici. Dok čekamo najavu pogledajte spot ovog mladog rock benda.

Tekst napisala: UL

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close