Lifestyle

Big Brother šokirao Ines i Fabija nemoralnom ponudom

Fabio i Ines provode dane u Big Brother kući iskazujući svoju ljubav na razne nježne načine, a Big Brother im je zato odlučio dati ponudu koja se ne odbija – zapečatiti tu ljubav brakom za vrtoglavi iznos.


I tu se ne radi o lažnom braku za potrebe showa i zabave gledatelja. Fabio i Ines imaju priliku zaraditi 250 tisuća kuna ako se zakonski vjenčaju u Kući pred pravim matičarem, sa svadbom, kumovima i svime što to podrazumijeva, piše RTL.

Ta ih je ponuda šokirala, a hladni nisu ostali ni ostali stanari koji su odmah nudili svoje mišljenje o toj dilemi. Tako Rina ne vidi u čemu je problem ako bi dobili tolik novac, a Marina to nikada ne bi napravila. “Ja ne bih, ja sam malo konzervativno odgajana”, rekla je Marina objašnjavajući da se nikada ne bi udala zbog novca.

Ines i Fabio imaju vremena za odluku do petka, a kako razmišljaju pogledajte OVDJE.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: bigbrother.rtl.hr | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close