Kolumne

Biciklom kroz Liku: Osvoji nextbike korisnički račun

Svakodnevne obaveze i naporan životni tempo nerijetko nas dovodti do rutine koju nitko od nas ne može izbjeći. Teško se nosimo sa svakodnevnim obvezama, a dobar provod često znači i značajne financijske izdatke. Može li opuštanje biti i zabavno i povoljno?


Velik broj naših sugrađana zbog manjka novca i vremena već godinama izbjegava odlazak na more ili na izlete, a nedovoljna količina odmora znači i smanjenje produktivnosti te visoku razinu nezadovoljstva.

Kako to promijeniti?

Iznajmi nextbike bicikl i isprobaj jedan od naših prijedloga. Ovog puta nagrađujemo prvih petero čitatelja koji u komentare ispod članka točno odgovore na nagradno pitanje: ”U kolovozu je otvoren još jedan nextbike sustav javnih bicikala u gradu na četiri rijeke. Koji je to grad?”

Četiri grada, dva mjesta i čak jedan otok u Hrvatskoj od ovog ljeta povezani su biciklima. Za samo 79 kuna godišnje najpovoljniji su način za otkrivanje predivnih hrvatskih gradova i skrivenih mjesta.

Istraživanje turističke ponude Like i Gospića na dohvat je ruke. Predivna priroda i sve veći broj izletnika znak su dobre zabave i opuštanja. Turističko informativni centar u Gospiću nudi popis velikog broja predivnih biciklističkih staza i aktivnosti, a na tebi je samo odabrati jednu od njih.

Karlovac je treći grad u nizu nextbike destinacija koji je povezan Nikolom Teslom. Selo Smiljan njegovo je rodno mjesto, Karlovac je grad u kojem je završio gimnaziju, a na rijeci Krki u blizini Šibenika, njegovom zaslugom, nalazi se jedna od prvih svjetskih hidroelektrana, Jaruga. Ovog ljeta u velikom valu širenja nextbike stanica otvorena je i privremena nextbike stanica MC Nikola Tesla kao stanica do nepresušnog izvora inspiracije i nadahnuća.

Od 21. do 30.08.2015 u Karlovcu održavaju se Karlovački dani piva, odlična prilika za dobar provod uz velik broj koncerata i super ekipu. Uz privremenu nextbike stanicu na desnoj obali rijeke Korane nema razloga zašto ne promijeniti ovotjednu vikend destinaciju.

Veliki svjetski gradovi odavno su shvatili važnost javnih bicikala i svoju turističku ponudu temelje na javnim biciklima. Razgledavanje gradova uz bicikle puno je povoljnije i fleksibilnije nego s drugim oblicima prijevoza i time dostupnije većem broju ljudi. Zato, sjedni na bicikl i nadahni se!

Samo odaberi izazov i kreni, nema boljeg trenutka od sad!Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close