Kolumne

Biciklom kroz Liku: Dvije nove nextbike stanice u Gospiću!

Nije dugo vremena prošlo, a sustav u Gospiću se širi! Iskoristi dodatnu fleksibilnost u prijevozu uz dvije nove nextbike stanice i kreći se ekološki!


Ulaganje u održivi razvoj znači osiguravanje ekološki i ekonomski prihvatljivog prijevoza u gradu i unapređenje kvalitete života u zajednici. Gospić se pridružio velikom broju svjetskih gradova koji su prepoznali značaj i važnost takvog oblika razvoja, ali i važnost navike svakodnevnog bicikliranja.

Zato se sustav u gradu Gospiću širi u suradnji s Memorijalnim centrom Nikola Tesla i hotelom Ana gdje će od danas, 22.07. biti postavljene nove nextbike stanice s tzv. ”klamericama”.

Iznajmljivanje bicikala na ovim stanicama moguće je putem besplatne mobilne aplikacije ili putem našeg pozivnog centra, svakim danom od 06:00 do 22:00 sata, a vikendom od 08:00 do 22:00 sata.

Vrijednost ovih stanica očituje se u njihovoj važnosti za turistički razvoj Gospića i okolice, a širenje mreže omasovljuje korištenje usluge. Posjetitelji i turisti dobili su mogućnost istražiti Gospić i lički kraj povoljno, brzo i zabavno.

Sustav javnih bicikala nametnuo se kao jedna od važnih karika za suvremeni razvoj grada. Ovo je samo nastavak bogate prošlosti i nasljedstva značajnih ljudi ličkog kraja, a otvaranje dvije nove stanice na Dan Grada daje dodatnu vrijednost za sve građane i posjetitelje Gospića i okolice.

Odabrati zeleno znači odabrati značajne financijske uštede, zaštiti okoliš i omogućiti javnih prijevoz i fleksibilnost kretanja svim građanima. Ovakvim projektima i razvojem integriranog sustava javnog prijevoza građani ostvaruju niz prednosti i pogodnosti, a na tebi je da ih otkriješ!

Sjedni na bicikl i proslavi Dan grada Gospića na najzdraviji i najzabavniji način.

Sjedni i vozi!


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close