VijestiZdravlje

BICIKLOM DO ZDRAVLJA U Gospiću uspješno organizirana javnozdravstvena akcija

U sklopu projekta BICIKLOM DO ZDRAVLJA 18.06. 2022. godine u Gospiću uspješno organizirana  javnozdravstvena akcija u Organizaciji Udruge Biciklom do zdravlja, Doma zdravlja Zagreb Zapad i Doma zdravlja Gospić.


Pod pokroviteljstvom i u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Osječko baranjske županije, Domom zdravlja Bjelovarsko bilogorske županije, Zavodom za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar, Daruvarskim toplicama, Klinikom Vuk Vrhovec, Savezom dijabetičkih udruga, Hrvatskom komorom zdravstvenih radnika, Školom za medicinske sestre Vrapče, Udrugom tetraplegičara i paraplegičara, Društva sportaša veterana i rekreativaca, Veleučilištem Velika Gorica, i nizom drugih partnera građanima je pružena edukacija o važnosti brige za vlastito zdravlje, omogućeni su im besplatni preventivni pregledi mjerenja šećera u krvi, mjerenja tlaka te vađenja krvi.

U sklopu manifestacije centralni događaj svakako je bila vožnja biciklom (oko 20 km) kojom se prvenstveno žele istaknuti brojne prednosti na naše zdravlje, kao i promocija sporta i rekreacije poglavito među djecom.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close