Tehnologija

Bez vozačke vozio neispravan auto u kojem je imao i drogu

PU LIČKO-SENJSKA

Policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske su jučer, 10. listopada u 9,40 sati, na autocesti A-1 u smjeru Splita kod tunela Sveti Rok zaustavili osobni automobil zadarske registracijske oznake kojim je upravljao 26-godišnjak iz Zadra.

Utvrđeno je da on kod sebe ne posjeduje niti jedan dokument sa slikom kojim bi dokazao svoj identitet, te da upravlja automobilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta.

Također je dragovoljno izručio policijskim službenicima 2,7 grama marihuane, dvije tablete „ecstasy“ i 0,3 grama heroina što je od njega uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta oduzeto, a odbio je testiranje na prisutnost droga u organizmu.

S obzirom da su na automobilu uočene tehničke neispravnosti, na mjestu zaustavljanja obavljen je tehnički pregled te su utvrđeni opasni nedostaci jer je na automobilu razbijeno stražnje vjetrobransko staklo, te nema ni unutarnje osvrtno zrcalo, a prednja pozicijska svjetla su plave boje što je veći nedostatak uređaja za osvjetljavanje.

On je uhićen i nadležnom sudu podnesen je optužni prijedlog, te su mu izdane obavijesti o počinjenom prekršaju i obavezni prekršajni nalog.

Temeljem Rješenja nadležnog suda određeno mu je zadržavanje u trajanju od 15 dana i predan je u Zatvor u Gospiću.


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close