LifestyleIzdvojeno

Bez e-Propusnice unutar Karlovačke županije, Ličko-senjska još odlučuje

PRVA MJERA POPUŠTANJA

Za Karlovačku županiju ukida se mjera zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka, izvijestio je u nedjelju navečer županijski stožer Civilne zaštite, a e-Propusnica je od sada potrebna samo za odlazak na područje druge županije.


Odluku o ukidanju e-Propusnice donio je Nacionalni stožer Civilne zaštite, a potpisao je načelnik Stožera, potpredsjednika Vlade ministra unutarnjih poslova Davor  Božinović, kao odgovor na prijedlog i zahtjev županijskog Stožera.

U obrazloženju zahtjeva za ukidanje e-Propusnica se navod da je razlog prvenstveno gospodarski i to u uvjetima dobre epidemiološke situacije.

Glasnogovornik županijskog Stožera Bernardo Pahor potvrdio je Hini da su se svi gradovi i općine suglasili tijekom nedjelje o ukidanju e-Propusnice za cijelu Karlovačku županiju. Iako je tijekom dana bilo prijepora o tome, niti jedan grad ili općina nije dostavila zahtjev da se isključi iz Odluke o kretanju bez e-propusnica.

Od načelnika Stožera CZ Ličko senjske županije Vice Nekića doznaje se da će se o ovoj termi raspravljati danas na sjednici Stožera. Naime, još nema odluke o tome kako da se uredi kretanje unutar cijelog prostora županije.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Hina | Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close