NovacKarijeraIzdvojeno

Bespovratne potpore gospodarstvenicima Grad Gospić isplatit će i za svibanj i lipanj 2020.

GRAD GOSPIĆ POMAŽE PODUZETNICIMA I OBRTNICIMA

Grad Gospić u korona krizi stao je na stranu poduzetnika i obrtnika, a sada daju sigurnost i za svibanj i lipanj.

U Priopćenju navode i da se sredstva mogu utrošiti i na “kupnju zaštitne opreme i sredstava za dezinfekciju te sličnih proizvoda prema naputku Stožera civilne zaštite RH.”

“Obavještavamo sve poslovne subjekte da bez obzira na Odluku Stožera civilne zaštite RH o početku rada trgovina, Grad Gospić i dalje nastavlja s dodjelom bespovratnih financijskih sredstava trgovačkim društvima i obrtima s područja Grada Gospića, a sve s ciljem ublažavanja posljedica izazvanih epidemijom koronavirusa.  Financijska sredstva po odobrenom zahtjevu doznačavat će se mjesečno. Za travanj 2020. godine odmah po pravovaljano podnesenom zahtjevu, ali isto tako i  za svibanj i lipanj 2020. godine nakon dostave dokaza o broju zaposlenih za navedene mjesece, te dokaza o utrošku sredstva za prethodni mjesec (financijska dokumentacija).” – pišu iz Gospića.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close