VijestiEuropa

Besplatno preuzmite vodič za komunikaciju u vrijeme koronavirusa

Školska knjiga, Edward Bernays University College i dekan doc. dr. sc. Damir Jugo odlučili su knjigu Menadžment kriznog komuniciranja učiniti besplatnom i dostupnom svima.


Knjiga sadrži osnovne odrednice menadžmenta krizne komunikacije, a u vrijeme aktualne pandemije koronavirusa korisna je i kao praktični priručnik poduzetnicima, direktorima tvrtki, obrtnicima, zdravstvenim stručnjacima, školama, fakultetima – svima koji u krizi imaju potrebu komunicirati.

Za vrijeme trajanja ovakve krizne situacije, zadatak svakoga od nas je da razmislimo kako i čime možemo pomoći, koliko god se taj doprinos činio malim. Školska knjiga i Edward Bernays University College, kao izdavači, i ja, kao autor knjige Menadžment kriznog komuniciranja, odlučili smo ovu knjigu učiniti besplatnom i potpuno dostupnom na online platformi Školske knjige. Ako tako pomognemo samo jednom ravnatelju škole, obrtniku, poduzetniku, komunikatoru ili studentu, napravili smo dobru stvar.“ rekao je autor doc. dr. sc. Damir Jugo.

Knjiga Menadžment kriznog komuniciranja jedinstveni je sveučilišni udžbenik s područja kriznoga komuniciranja. Dostupna je na hrvatskom jeziku, a primjerak knjige možete besplatno preuzeti na platformi Školske knjige.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close