Tech

Besplatni internetski servisi koji će vam olakšati život

Želite li nešto naučiti, ili se pak zabaviti, u današnje vrijeme ne trebate napuštati svoja četiri zida. Dovoljno je upaliti računalo i krenuti u potragu bespućima interneta koji u širokoj ponudi nudi i određene “dragulje”. I to besplatne!


Knjige

Imate li e-reader ili iPad, nezaobilazno internet mjesto koje morate posjetiti je internet knjižnica Project Gutenberg sa više od 50.000 naslova.

Besplatne lekcije

Ako nemate vremena niti financijskih mogućnosti upisati “prave” tečajeve, na internetu postoje besplatni “tutoriali” za gotovo sva područja. Jedna od najboljih stranica za učenije je Khan Academy.

Glazba

Ako ste poklonik glazbe (a tko nije?), a ne kupujete originale (a tko kupuje?), Spotify je mjesto za vas. Pjesme možete slušati besplatno, a jedina manjkavost je oglasi koji vam mogu ići na živce.

Filmovi

Ako ste u potrazi za “klasicima”, obavezno posjetite Archive.org i pogledajte neki od filmova koji su obilježili prošlo stoljeće, piše Poslovni dnevnik.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: hr.n1info.com | Foto: innovationnetworks.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close