Zdravlje

Besplatne aplikacije za vježbanje kod kuće

Budući da zabrinutost oko koronavirusa postaje sve ozbiljnija, mnogi ljudi su počeli raditi od kuće i poduzimati druge mjere društvenog distanciranja kako bi usporili prijenos bolesti, piše Novi list.


Na sreću, odlazak kući iz teretane i vaših omiljenih fitness studija ne znači da morate preskakati vježbanje koliko god dugo trajala pandemija. Zahvaljujući našim pametnim telefonima i tabletima, postoje mnoge odlično programirane aplikacije za vježbanje koje vam neće dozvoliti ispadanje iz kondicije.

FitOn

FitOn je aplikacija koja uključuje kategorije poput plesa, kardio vježbe, vježbe snage, HIIT, barre, jogu, pilates, prenatal, postnatal i još mnogo toga. FitOn ima program za svačiji afinitet. Ako ste netko kome je potrebna dodatna motivacija, možda vam se učini privlačnim što su za FitOn vodili predavanja Gabrielle Union, Jonathan Van Ness… Možete čak zakazati termine i vježbati prijateljima, dodajući zabavnu društvenu komponentu vježbanju kod kuće.

Adidas Training

U aplikaciji Adidas Training odaberite mišićne skupine i kreirajte vlastiti trening koji odgovara vašem rasporedu. Pridružite se izazovima: usporedite svoju aktivnost s drugima i krenite u nove izazove. Vježbajte u bilo koje vrijeme i započnite već danas. Oblikujte svoje tijelo planovima vježbanja za svaku razinu adidas treninga.

Strava

Strava je vrlo popularna među trkačima i biciklistima koji je koriste za praćenje svojih statistika vježbanja (poput vremena, rute i udaljenosti) u formatu koji potiče dijeljenje, motivaciju i natjecanje. Na svoj feed možete čak priložiti fotografije i naslove kako bi vaši prijatelji vidjeli kuda vas odvode treninzi. Ova je aplikacija godinama u modi među trkačima kojima su važni podaci i biciklistima koji žele pratiti detalje svakog aspekta svog treninga. Čak sadrži i ploču s najboljim rutama i vremenu završetka.

Nike Run Club

Ako ste trkač koji želi dodati malo strukture i uzbuđenja u svoj režim treninga, aplikacija Nike Run Club može biti upravo ono što vam treba. Moći ćete pratiti vođene staze, pratiti i dijeliti statistiku poput razdvajanja milja i visine, slušati motivirajuće playliste, pristupiti prilagođenom treniranju, navijati i natjecati se s prijateljima, primati poruke ohrabrenja od elitnih trkača i još mnogo toga. Zabavno i praktično!

Donosi Novi list.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close