Lifestyle

Stiže SIM kartica za besplatan WhatsApp, čak i u roamingu

Putem ove kartice korisnik se može bilo gdje u svijetu spojiti na WhatsApp i komunicirati bez ograničenja i bez troškova roaminga. Njena cijena je 10 eura.

Nakon što je postao dostupan i na računalima, WhatsApp je predstavio još jednu zanimljivu novost. Riječ je o SIM kartici WhatSim čija je svrha korištenje aplikacije WhatsApp preko internetske bilo kojeg mobilnog operatora. Putem ove kartice korisnik se može bilo gdje u svijetu spojiti na WhatsApp i komunicirati bez ograničenja i bez troškova roaminga.

Cijena kartice je 10 eura, a kad je riječ o slanju tekstualnih poruka nikakvih dodatnih troškova nema. Ono što se dodatno naplaćuje je slanje fotografija i videa. Mobitel u koji stavite karticu automatski će se spojiti na najjači signal, a ako on nestane, naći će signal drugog operatora.

WhatSim distribuira talijanski Zeromobile koji je sklopio ugovor s preko 400 operatora u 150 zemalja među kojima je i Hrvatska. Isporuka kartica kreće 26. veljače.

Tekst: 24 sata

Foto: www.stereopoly.de

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close