Scena

Berny objavio debitantski album “Udala se nikad nije”

Popularni 26-ogodišnji pjevač iz Nove Gradiške, Bernard Kumić Berny, objavio je debitantski album “Udala se nikad nije” na kojem se nalazi 12 pjesama koje su obilježile njegovu dosadašnju više nego uspješnu glazbenu karijeru.


Pjevač, tekstopisac i voditelj na Radiju Nova Gradiška u glazbene je vode ušao još 2005. godine kao back vokal poznatih repera Nereda i Shortyja kojeg je ugostio na CD-u u pjesmi “Nakon svih godina”.

Prvi veliki uspjeh Berny doživljava već 2011. godine sa singlom “Udala se nikad nije” koji je do danas najgledaniji Bernyjev spot na YouTube-u s preko 2,4 milijuna pogleda! Tu je naslovnu pjesmu albuma Berny snimio s Taz Soldom koji se na izdanju pojavljuje u još jednoj pjesmi – “Sad ti kažem zbogom”.

Uz tri spomenute, još je nekoliko pjesama na albumu Berny snimio uz pomoć kolega i prijatelja, pa iako za njega kažu da spaja tek dva glazbena žanra – tamburu i repanje, Berny je na novom albumu dokazao da se uspješno nosi i s modernim pop aranžmanima u aktualnom singlu “Da se vratiš” (feat. grupa Banana) te u velikom hitu “Moja ljubav stara” u kojem se Bernyju pridružila vodička klapa Godimenti.

Mladi Slavonac na album je smjestio još nekoliko uspješnih singlova među kojima su “Oči zelene” i “Pozdravi mi prijatelje”, dok je dvanaesta, bonus pjesma “1000 promila” koju je Berny snimio s hitmejkerima Dušanom Bačićem i Bojanom Dragojevićem. Berny je redoviti sudionik festivala Melodije Mostara na kojem je dva puta pobjeđivao po odluci publike, a posljednju nagradu, 2015. godine zaslužio je za najbolju glazbu u zanimljivoj pjesmi “Žene ostavljene” koju je početkom te godine snimio s Tamburaškim sastavom Bisernica i DJ Suvyjem.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close