Scena

BEGINI objavili Sretan Božić svakome!

Popularni Begini već neko vrijeme uspješno se penju na svim glazbenim ljestvicama u Republici Hrvatskoj, a sada imaju novu uspješnicu.

Objavljena je obrada poznate pjesme “Sretan Božić svakome”. Pjesma ”Sretan Božić svakome” obrada je svjetski poznate božićne pjesme “Merry Christmas Everyone”, porijeklom iz Walesa, Ujedinjeno Kraljevstvo. Ovu pjesmu Begini su odlučili obraditi jer je svakom članu benda, od svih blagdanskih pjesama, baš ova najposebnija. Za prekrasni ambijent zaslužna je lokacija, odnosno interijer ‘Čarobne kolibe’ koja je smještena u skrovitom i borovom šumom okruženom mjestašcu Hlevci u blizini Ravne Gore.

Za aranžman i produkciju pjesme zaslužan je Luka Kovačić, a redatelj spota je Igor Vignjević. Pogledajte spot i širite dobre vibracije i Begine!

Tekst: UL/Begini

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close