Scena

BEGINI objavili Sretan Božić svakome!

Popularni Begini već neko vrijeme uspješno se penju na svim glazbenim ljestvicama u Republici Hrvatskoj, a sada imaju novu uspješnicu.

Objavljena je obrada poznate pjesme “Sretan Božić svakome”. Pjesma ”Sretan Božić svakome” obrada je svjetski poznate božićne pjesme “Merry Christmas Everyone”, porijeklom iz Walesa, Ujedinjeno Kraljevstvo. Ovu pjesmu Begini su odlučili obraditi jer je svakom članu benda, od svih blagdanskih pjesama, baš ova najposebnija. Za prekrasni ambijent zaslužna je lokacija, odnosno interijer ‘Čarobne kolibe’ koja je smještena u skrovitom i borovom šumom okruženom mjestašcu Hlevci u blizini Ravne Gore.

Za aranžman i produkciju pjesme zaslužan je Luka Kovačić, a redatelj spota je Igor Vignjević. Pogledajte spot i širite dobre vibracije i Begine!

Tekst: UL/Begini

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close