Moda

Beauty trendovi koji će u 2017. godini biti najpoželjniji

Nakon što smo pomno prelistali neke od aktualnih beauty trendova na društvenim mrežama koji uključuju kosu, obrve, nokte i makeup, odlučili smo izdvojiti one koji će u 2017. godini biti glavna nit vodilja svih koji drže do njegovana izgleda


Neki su trendovi prisutni već dulji niz godina i bilježe porast popularnosti, kao što je primjerice balayage, a neki beauty trendovi doživjeli su bum gotovo preko noći i bit će od velikog značaja u 2017. godini.

Iako ne treba uvijek slijepo pratiti trendove, neki su se od njih nametnuli kao korak naprijed u industriji uljepšavanja te im predviđamo dug i uspješan vijek trajanja, a sigurni smo i kako će vrlo brzo biti prihvaćeni i kod nas.

Ovo je šest beauty trendova koji će u 2017. godini biti najpoželjniji:

1. Punđa-pletenica

Ne morate biti školovani frizer da biste napravili jednu ovakvu frizuru. Internet vrvi fotografijama i videima koji mogu poslužiti kao inspiracija ili u par jednostavnih koraka objasniti proces nastanka neke od punđa-pletenica kojih je uistinu mnogo. Želite li poludignutu frizuru ili visoku punđu s više pletenica, izbor je na vama. Ovakva je frizura idealna kada vam se kosa lagano zamasti pa ne znate što biste s njom.

Više na tportal.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close