Basket klapa otoka Ugljana objavila spot za pjesmu “Cvit bez vode”

Tena Brnad

Basket klapa otoka Ugljana osnovana je 2014. godine kao dio udruge košarkaških veterana otoka Ugljana pa je zato zovu i najviša klapa u Hrvatskoj.


Već godinama nastupaju na koncertima najviše na otoku Ugljanu ali i diljem Hrvatske i u inozemstvu. Prva pjesma “Ona neće čuti” objavljena je u siječnju 2018. godine. Najnovija pjesma “Cvit bez vode” je drugi singl nastao uspješnom suradnjom s autorima Denisom Maričićem Dendom i Markom Dunatovom. Pjesma je premijerno izvedena i otvorila Melodije hrvatskog juga u Opuzenu, a odmah je pobudila interes publike i medija. Novinarka Slobodne Dalmacije Lenka Gospodnetić shodno tome posjetila je otok Ugljan i napravila reportažu o klapi i novoj pjesmi.

Spot je sniman u srpnju na prekrasnim lokalitetima u mjestu Ugljan u suradnji s KUD-om “Điran” iz Ugljana, dok je članica KUD-a Tanja Celent Alebić glavna glumica u spotu koji predstavlja istinitu romantičnu priču.

Članovi klape: Alen Svorcina (vokalni solist), Zlatko Mrva (prvi tenor), Goran Pavin (drugi tenor i gitara), Željko Torbarina (bariton i gitara), Branko Kolega (bariton), Tomislav Šoša (bas), Anđelko Mišlov (bas) i Mladen Končurat (bas).

Pogledajte spektakularan video kanjona rijeke Like!


Foto: PR

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u