VijestiSportZdravljeTurizam

Barkanovci pozivaju na 10. memorijalnu Barkanovu biciklijadu u Otočac

Godinu za godinom, uporni članovi Biciklističkog kluba Barkan iz Otočca održavaju Barkanovu biciklijadu. Došli su i do memorijalne desete po redu. Ove godine Barkanova biciklijada održati će se 2. srpnja u Otočcu.

Kao i svake godine sudjelovati mogu biciklisti i osobe sportskog duha zainteresirane za rekreativnu vožnju od 7 do 77 godina, pojedinci i obitelji. Mlađi od 15 godina mogu sudjelovati na biciklijadi uz suglasnost roditelja.

Predprijave su otvorene od 15. lipnja do 1. srpnja, a prijave su na dan događanja. Kotizacija je 20,00 kuna po sudioniku.

Barkanova staza je duga 42,6 kilometara i vozi se u grupi uz organiziranu pratnju. Tijekom vožnje sudionici biraju voze li cijelu Barkanovu stazu ili kraću varijantu u dužini 13 km.

Na petom kilometru staze snimati će se i Milenijska fotografija Šime Strikomana, više informacija saznajte OVDJE.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: BK Barkan

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close