Sport

SUBOTA: U 17.00h počinje Barkanova biciklijada iz centra Otočca

U subotu se održava 9. po redu velika otočka biciklijada


Jedan od najdugovječnijih događaja u Ličko-senjskoj županiji ove godine održati će se po deveti put. Barkanova biciklijada u organizaciji Biciklističkog kluba Barkan iz Otočca svake godine poznata je po sve boljoj i većoj organizaciji, a što je još važnije – većim brojem sudionika.

Na YouTubeu smo pronašli video koji svjedoči kako je bilo prije šest godina, 3. Barkanova biciklijada.

Prošlo je mnogo godina, a ove godine događaj krasi veliki broj sponzora. Pokrovitelji događaja su Ličko-senjska županija i Zajednica sportskih udruga Grada Otočca. Sve počinje prijavama u Gradskom parku u Otočcu, od 14.00 do 16.45h.

17,00h označava početak natjecateljske utrke od 33,5 kilometra, a u 17.15h označiti će početak i rekreativne utrke uz pratnju u dužini od 13 kilometara.

“Godinama smo organizirali bicklijadu kako bi potaknuli i podržali sve dobne skupine na aktiviranje u sportskom smislu, a sve nas je dovelo do čak devete biciklijade po redu. To više nije samo “događaj”, već nama znači nešto puno više. Druženje, natjecanje, rekreacija, ples i pjesma, sve je to Barkanova biciklijada. U ime svih organizatora i kolega iz BK Barkan, pozivam vas na druženje i lijep dan u Otočcu.” izjavio nam je gdin. Marijan Marić, predsjednik BK Barkan.

Sve dodatne informacije možete dobiti na kontakte BK Barkana OVDJE. Vidimo se na Barkanijadi!

barkan

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close