Scena

Bare i Josipović? Ajde neka.

Na humanitarnom koncertu “Hrvatska pomaže” u Zagrebu dogodio se presedan. Po riječima Bareta, u ime višeg dobra nastupio je s predsjednikom Josipovićem. Bare je pjevao, a predsjednik Josipović svirao pratnju pjesme “Put ka sreći”. Nespojivo je spojeno, rock sa klasikom, a Bare je otkrio da i nije bio oduševljen.

“Nisam to htio, ali u ime višeg dobra… Da sam ja nešto predsjedniku rekao, onda bi u svim novinama to bila udarna vijest da je Bare predsjedniku rekao: ‘Izvinite, predsjedniče, nemojte svirati’, napisali bi čak i gore – ‘Bare otkantao predsjednika’, a poplave bi otišle u drugi plan. To nisam htio. Čovjek je izrazio želju da svira, ok, nisam htio nikakve probleme, nisam htio uopće razmišljati o tome. Ok, nek’ sjedne, nek’ svira i prošlo je kako je prošlo”

 

Kako je zaista zvučalo, pogledajte na videu.

Tekst napisala: UL

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close