KontinentalniSportIzdvojenoPromo

BARAĆ OPEN 20 Turnir povodom otvorenja novog sadržaja u Baraćevim špiljama!

BADMINTON TEREN

Javna ustanova Baraćeve špilje organizira turnir u badmintonu povodom otvorenja novog sadržaja u izletištu.


Badminton je široj populaciji poznat kao rekreacija na livadi, roštilju ili izletu u prirodi, prilagođen svim uzrastima. No ova rekreacija se u obliku sporta uzdigla na višu razinu, te se njime danas bavi sve veći broj ljudi. Bilo da badminton odabirete kao rekreaciju ili ste više natjecateljskog duha, ova aktivnost može imati isključivo pozitivan učinak na zdravlje pojedinca, osim što pospješuje kondiciju, zasigurno pomaže i pri smanjenju stresa i opuštanju.

Javna ustanova Baraćeve špilje ove godine svoje izletište obogatila je upravo badminton terenom uređenim sukladno propisanim standardima, a u ponudi je i najam profesionalne opreme po simboličnoj cijeni.

“Barać Open 20” naziv je turnira kojeg koji će se održati u petak 11. rujna 2020. povodom otvorenja badminton terena u Baraćevim špiljama.

Na turniru će sudjelovati Atletski klub Plitvice, Biciklistički klub Crna kraljica i Quad team Plitvice, dok će četvrta ekipa biti sami zaposlenici Javne ustanove Baraćeve špilje. Za vođenje turnira bit će zaduženi suci iz Hrvatskog badmintonskog saveza, a tijekom turnira igrače i navijače zabavljat će DJ I`m.

Turnir je organiziran povodom otvorenja novog sadržaja koji je namijenjen svim uzrastima, posebno mladima, a cilj je motivirati što više ljudi na sport i rekreaciju u prirodi!, poručili su iz Ustanove.

Javna ustanova Baraćeve špilje ovim putem vas poziva da posjetite izletište Baraćevih špilja te se i sami okušate u ovom obliku rekreacije!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close