Scena

Bane Krstić napisao novu pjesmu za Tamburaški sastav Garavi

Prošlog petka, premijerom pjesme na Hrvatskom radiju Vukovar i spota na CMC televiziji, objavljen je dugoočekivani novi singl Tamburaškog sastava Garavi jednostavnog naziva “Četkica”.


Novu je pjesmu posebno za Garave napisao Bane Krstić, frontmen kultnog novosadskog benda Garavi Sokak.

“Oduvijek nam je bila želja ostvariti suradnju s Banetom jer nas je publika često povezivala sa “Skeledžijom” Garavog Sokaka kojeg izvodimo na gotovo svim nastupima. Kada smo Baneta upitali da snimimo upravo tu pjesmu zajedno, on je rekao da bi bilo puno bolje da on nama napiše novu pjesmu, i tako je nastala ‘Četkica’ koja nas je oduševila čim smo ju čuli”, rekao je Silvio Cvitković, pjevač Tamburaškog sastava Garavi.

Aranžman pjesme napravio je Željko Nikolin, a pjesma je snimljena u studiju DM Audio producenta Zvonimira Domazeta. Spot Marija Šuline po scenariju člana Garavih, Alena Jakobovića, sniman je u Iloku, a u njemu će vas oduševiti mladi glumci Josipa Jurković i Antonio Jakupčević.

“Sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv Garavih da napišem pjesmu posebno za njih. Organizirali smo zajedničko druženje uz čašicu-dvije gdje smo se bolje upoznali, a već nakon nekoliko tjedana u mom je ateljeu nastala ‘Četkica’. Oni su ‘natenane’ u studiju snimili pjesmu, a potom i spot, na čemu im posebno čestitam jer rezultat ove suradnje je izvrstan. Želim im dobru sreću kod publike u Hrvatskoj ali i šire”, poručio je Bane Krstić.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close