Bandić posjetio Liku i Crkvu hrvatskih mučenika

LIKACLUB

Kristijan Kapović, nositelj liste Milan Bandić 365, jutro je proveo u Korenici gdje se s Milanom Bandićem, kandidatom za premijera Republike Hrvatske, pridružio građanima na jutarnjoj kavi u poznatom Hotelu ”Macola”.

20160827_134728
Milan Bandić u Gračacu

Domaćin ovog jutarnjeg druženja je bio poznati lički poduzetnik Željko Macola Orešković, inače i vlasnik hotela ”Macole” kao i puno poznatijeg restorana ”Macole” koji je dugi niz godina nezaobilazno stajalište putnika i turista.
Nakon jutarnje kave u Korenici, Kristijan Kapović prisustvovao je Svetoj misi povećenoj Danu hrvatskih mučenika u Udbini gdje se zajedno s Milanom Bandićem susreo sa tisućama vjernika koji su hodočastili ovo povijesno mjesto.
Nakon Svete mise, posvećene Danu hrvatskih mučenika, Milan Bandić i Kristijan Kapović, susreli su se s predstavnicima udruga hrvatskih branitelja koji su hodočastili svetište u Udbini.

Kristijan Kapović i Milan Bandić pri obilasku Like posjetili su i Gračac, gdje su se družili s građanima u poznatom ugostiteljskom objektu “Zagi” vlasnika Tome Delača.

Foto: Facebook

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u