VijestiPolitika

Bandić dolazi na predstavljanje Gradske organizacije stranke BM 365 u Otočcu

Gradska organizacija Grada Otočca stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti u srijedu, 13. veljače 2019 godine organizira predstavljanje gradske organizacije kojem će nazočiti i predsjednik stranke i gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić.


Program započinje u 10:00 sati Bandićevim posjetom sajmu u Otočcu na Trgu Dr. Franje Tuđmana i druženjem s građanima. U 11:00 sati u hotelu Zvnomir održat će se polusatno predstavljanje Gradske organizacije Grada Otočca, a nakon toga organizirano je druženje uz druženje uz prigodni domjenak, navodi se u priopćenju koje potpisuje predsjednica Grada Otočca stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti Ivana Dujmović.  Gradska organizacija osnovana je u nedjelju 10. veljače, a osim Dujmović izabrani su i dopredsjednik i tajnik GO Đuro Pavičić i Mate Vučetić.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Foto/Foto/Facebook Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close