VijestiPolitika

Bandić dolazi na predstavljanje Gradske organizacije stranke BM 365 u Otočcu

Gradska organizacija Grada Otočca stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti u srijedu, 13. veljače 2019 godine organizira predstavljanje gradske organizacije kojem će nazočiti i predsjednik stranke i gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić.


Program započinje u 10:00 sati Bandićevim posjetom sajmu u Otočcu na Trgu Dr. Franje Tuđmana i druženjem s građanima. U 11:00 sati u hotelu Zvnomir održat će se polusatno predstavljanje Gradske organizacije Grada Otočca, a nakon toga organizirano je druženje uz druženje uz prigodni domjenak, navodi se u priopćenju koje potpisuje predsjednica Grada Otočca stranke Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti Ivana Dujmović.  Gradska organizacija osnovana je u nedjelju 10. veljače, a osim Dujmović izabrani su i dopredsjednik i tajnik GO Đuro Pavičić i Mate Vučetić.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Foto/Foto/Facebook Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close