VijestiSport

Bandić: “BRAVO VATRENI, ČESTITAM!”

U povodu prve pobjede naših nogometaša na Europskom prvenstvu u Francuskoj, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je igračima, predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza Davoru Šukeru i  izborniku reprezentacije Anti Čačiću, čestitku u kojoj, među ostalim, stoji:

 Bravo Vatreni,

 Čestitam vam na ovoj velikoj pobjedi protiv Turske kojom ste suvereno zakoračili na Europsko prvenstvo u nogometu. Pokazali ste snagu, znanje i kvalitetu za okršaje s najboljim europskim reprezentacijama te nas uvjerili kako s pravom imamo velika očekivanja na ovom natjecanju. Zalaganjem i borbenošću na terenu demonstrirali ste zajedništvo, a naš stručni stožer pokazao je da posjeduje iskustvo i mudrost da na sjajan način vodi momčad iznimne kvalitete.

Željno iščekujemo iduću utakmicu protiv Češke u kojoj ćemo, siguran sam, osigurati prolaz među 16 najboljih europskih reprezentacija, gdje s pravom i pripadamo.

Sretno!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close