VijestiSport

Bandić: “BRAVO VATRENI, ČESTITAM!”

U povodu prve pobjede naših nogometaša na Europskom prvenstvu u Francuskoj, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je igračima, predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza Davoru Šukeru i  izborniku reprezentacije Anti Čačiću, čestitku u kojoj, među ostalim, stoji:

 Bravo Vatreni,

 Čestitam vam na ovoj velikoj pobjedi protiv Turske kojom ste suvereno zakoračili na Europsko prvenstvo u nogometu. Pokazali ste snagu, znanje i kvalitetu za okršaje s najboljim europskim reprezentacijama te nas uvjerili kako s pravom imamo velika očekivanja na ovom natjecanju. Zalaganjem i borbenošću na terenu demonstrirali ste zajedništvo, a naš stručni stožer pokazao je da posjeduje iskustvo i mudrost da na sjajan način vodi momčad iznimne kvalitete.

Željno iščekujemo iduću utakmicu protiv Češke u kojoj ćemo, siguran sam, osigurati prolaz među 16 najboljih europskih reprezentacija, gdje s pravom i pripadamo.

Sretno!Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close