Balkankan ekipa Drvored objavila je novi spot i singl za pjesmu “Baš sam sretan”

Iva Biondić

Ususret svom najvećem nastupu u zagrebačkoj Tvornici kulture 1. travnja balkankan ekipa Drvored objavila je novi spot i singl za pjesmu “Baš sam sretan”


Video za najljepšu baladu s albuma “Arhelino” nastao je kao rezultat dugogodišnjeg prijateljstva i suradnje Drvoreda sa snimateljem i producentom Marinom Nekićem koji je napravio i prvi spot za “Le vieux marin / Ribar”. Ovog puta se uz pjesmu “Baš sam sretan” autor odlučio poigrati filmskom tematikom i kadriranjem jer pričom uvodi gledatelja u osebujan kontekst surove stvarnosti, donekle u kontrastu s tekstom ljubavne pjesme koja govori o nježnosti i privrženosti te potiče gledatelja na razmišljanje i maštanje.

Video je u potpunosti sniman i produciran u Brazilu gdje autor trenutačno živi i radi, a u glavnim su ulogama brazilski glumci koji za potrebe spota govore hrvatski. Oprema je ista onoj korištenoj u filmu “Hobit” o čemu govori kvaliteta ovog videouratka koji se gleda kao kratki film pun emocija.

Zagrebački bend Drvored izdao je svoj prvi album “Arhelino” u rujnu prošle godine, da bi zatim rasprodao mali pogon zagrebačke Tvornice kulture na promociji albuma te završio godinu nastupima na turneji Balkankan koja je obuhvaćala klubove u Križevcima, Šibeniku, Splitu i Ljubljani.

Više čitajte na tportal.hr


Foto: Drvored facebook

<script>

<script>

Komentari


X
facebook
Kliknite "Like" ako želite pratiti LikaClub.eu na Facebook-u