VijestiScena

Balkan ima novi dream team – onaj raspjevani iz Ljubuškog!

Novi hit na društvenim mrežama su Dream Team Babe !


U nedjeljnoj epizodi Supertalenta na pozornici su se pojavile kadidatkinje iz Ljubuškog neobičnog imena – Dream Team Babe. Riječ je o pet gospođa koje ništa ne može zaustaviti u njihovom naumu da se druže i zabavljaju bez obzira na njihove godine. Obučene u nošnje izazvale su pomalo miješane reakcije publike i žirija svojom pojavom, no od prvog tona njihove izvedbe nitko nije ostao ravnodušan: svojim vrckavim stihovima opisale su svoj dolazak u Supertalent, opjevale žiri i postale instant hit.

Nakon nastupa žiriju i voditeljima dale su poklone, a žiri je imao samo riječi hvale za kadidatkinje. Ali, Davor Bilman ipak je tražio jedan bećarac od raspjevanih dama, s obzirom da je Slavonac. Kako im samo ime kaže, ovaj dream team bez problema je ispunio želju člana žirija, koji ih je nagradio na najneočekivaniji način – zlatnim gubmom!

Zlatnim gumbom Dream Team Babe osigurale su izravan prolaz u polufinale showa, a vidno razdragane zahvalile su se svima, a posebno njihovom “slatkom stvoru Davoru”, kako ga je od milja nazvala jedna od kadidatkinja.

U nastavku pogledajte ljubušku izvedbu iz snova!

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Youtube screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close