VijestiDruštvene mreže

Baku napali na društvenim mrežama jer je tražila novac za čuvanje unuka: “Ja ne vodim vrtić”

“Baka servis” najefikasniji je, najpoznatiji, najbrži i najbolji alat kada roditelji imaju previše posla i ne mogu čuvati svoju djecu. Bake (i djedovi) uvijek su tu, no jesu li oni obavezni čuvati svoje unuke? Je li pohlepno i nepristojno odbiti čuvanje unuka ako bake i djedovi imaju neke druge planove, ili tražiti od roditelja novac za čuvanje?


Mišljenja su podijeljenja, pogotovo nakon što je ova baka iz Australije rekla kako neće besplatno čuvati svoje unuke jer ona nije vrtić. Mnogi su je na društvenim mrežama napali da je pohlepna, nerazumna i bezosjećajna zato što je od svoje kćeri zatražila da joj plati čuvanje unuka. Baka zahtijeva oko stotinjak kuna po satu (odnosno 15 dolara), a to je objasnila tako što ima posao kojim se bavi od kuće i morala bi ga prestati raditi nekoliko dana u tjednu zbog čuvanja jednogodišnjega djeteta.

Kći je ponudila 10 dolara (60-ak kuna), ali baka na taj iznos nije pristala te se čak i naljutila jer joj je ova ponudila tako malo, prenosi Daily Mail.

Ja ne vodim vrtić, treba mi novac da nadomjesti plaću koju ću izgubiti jer nekoliko dana u tjednu neću raditi svoj posao”, napisala je baka na društvenim mrežama. Ima i nekih koji su podržali baku i rekli da i ona, kao i svaka druga osoba na svijetu, ima posao i nije dadilja, ma koliko voljela svoje unuke.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close