Grad Zagreb

Baka Milka iz Udbine nova je internetska zvijezda

Jeste li čuli za baku Milku ? Nasmijala nas je svojim izjavama, no jesu li osmijesi opravdani i je li baka Milka postala i predmet ismijavanja…


Prije nekoliko dana na Facebooku je osvanuo kratki intervju s jednom simpatičnom staricom. Riječ je o baki Milki iz Udbine. Svojim reakcijama nasmijala je regiju te vrlo brzo postala viralni hit.

Baka Milka poznata je i pod nazivom Milka Crvenkapica, a snimka je u autorskom aranžmanu nezavisnog hrvatskog video portala poznatijeg pod nazivom TV Loki.

Na snimci postoji nekoliko specifičnosti. Baka Milka koja o vrućini progovara u zimskoj odjeć, a nesvjesna situacije za sve krivi samo tzv. vrućine koje su prisutne u njenom kraju. S druge strane novinar je naišao i na prijekore, jer mnogi smatraju da je pristupom ismijao staricu.

Spletom okolnosti baka Milka postala je nova internetska zvijezda, u nastavku pogledajte video i situaciju procijenite sami.

 

 

 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: screenshot/You tube TV Loki

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close