VijestiScena

Bajkeri Hrvatske na putu za Vukovar prolaze kroz Liku

Već dvanaest godina u povodu obljetnice Sjećanja na žrtvu Vukovara Moto klub Korčula, zajedno s moto klubovima iz cijele Hrvatske, organizira karavanu “Zajedno u ratu, zajedno u miru”.


Karavana od nekoliko kilometara s gotovo tisuću motorista iz cijele Hrvatske preći će put od Prevlake do Vukovara, putem će im se pridruživati brojni prijatelji iz drugih motoklubova diljem Hrvatske, a u svim mjestima u kojima stanu zapalit će svijeće i pokloniti se žrtvi hrvatskih branitelja.

Bikeri su u srijedu prošli Korčulu, Ston, Dubrovnik, Prevlaku  i Čilipe. U četvrtak ujutro krenuli su prema Pločama, a tijekom dana zaustavit će se i zapaliti svijeće u Makarskoj, Trilju, Sinju, Kninu i Gospiću.

U petak će zapaliti svijeće kod spomenika velebitskim junacima na Rizvanuši, kod središnjeg spomenika hrvatskim braniteljima u Gospiću, spomenika “Pobjednik” u Ljubovu te na Plitvičkim jezerima na spomen-obilježju Josipu Joviću.

Sudionici karavane stići će u Vukovar u ponedjeljak, 18. studenoga ujutro gdje će sudjelovati u Koloni sjećanja do vukovarskog groblja.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB/Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close