Uncategorized

Bahra stiže u RTL-ov virtualni kviz “10 pitanja”! Prijavite se i uz njezinu pomoć osvojite 2.000 kuna

IZ UDOBNOSTI VLASTITOG KAUČA

RTL-ov produkcijski tim osmislio je zabavni kviz u kojem se vaš dnevni boravak pretvara u pravi virtualni natjecateljski studio. Iz udobnosti vlastitog kauča u novom kvizu ’10 pitanja’ imat ćete priliku dobro se zabaviti te pritom unovčiti svoje znanje o Hrvatskoj, a u pomoć će vam priskočiti i brojni kandidati RTL-ovih showova.


Svaka epizoda kviza ’10 pitanja’ donosi tri nova natjecateljska tima koji se, odgovarajući na pitanja o hrvatskoj povijesti, glazbi, gastronomiji ili pak filmu, natječu za novčanu nagradu od ukupno 2.000 kn, koju osvaja najuspješniji tim. U borbi do pobjede natjecateljima će pomoći, ili možda čak i odmoći, kandidati omiljenih showova koji će se pridružiti timovima. Svaki tjedan u kvizu će se izmjenjivati novi ‘zvjezdani pomagači’, pa će se tako ondje naći i Hana Rodić i Goran Jurenec, Bahra Zahirović te kandidati prve sezone showa ‘Superpar’ Danijela Dragović i Josip Ajduk.

Zaprimljen je već velik broj prijava, a oni koji se prijave tijekom ovog tjedna, za pomagače mogu odabrati Renmana, zagrebačkog repera i natjecatelja ‘Tri, dva, jedan – kuhaj!’, otkačeni par iz showa ‘Superpar’, Tinu i Davora, ili pak plesačicu zumbe iz ‘Ljubav je na selu’, Nikolinu Sajević.

Tko god dobije nas, idemo do kraja, a i tu je 2000 kuna laganih – laka lova će to bit’!’” uzbuđeno je rekao Davor Urh koji jedva čeka zaigrati kviz s nekim od gledatelja.

Požurite i prijavite se u inbox RTL-ove Facebook stranice, a pravila kviza pročitajte OVDJE.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL

Oznake
Back to top button
Close