LifestyleIzdvojeno

BABY BOOM Izolacija povećala broj novorođenčadi u Hrvatskoj!

LJUBAV CVATE U IZOLACIJI

U jeku pandemije i crnih brojki preminulih,, ipak ima tračak svjetla na kraju tunela jer nam raste broj novorođenčadi.


Koliko je cvala ljubav u izolaciji tek će se vidjeti narednih mjeseci jer tek prolazi devet mjeseci od prvog zaraženog korona virusom u Hrvatskoj, a sredinom ožujka obitelji i parovi su prisilno zatvoreni u svoje obiteljske domove.

Padamo s nogu. Već sada imamo ukupno više od 100 poroda nego lani u istom periodu, a tek će nam pristizati rodilje iz doba ‘korone’. Bit će sigurno više poroda jer u razgovorima s ginekolozima znamo da je i veći broj trudnica na kontrolama”, rekla za 24 sata medicinska sestra iz Istre koja radi na porodiljnom odjelu.

Prema podacima Državnog zavoda za statistiku u prvih deset mjeseci rođeno je 30.207 beba što je povećanje od nekoliko desetaka prinova u odnosu na isto razdoblje lani, a tek se očekuje ‘baby bum’.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close