Sport

Babić istaknuto kako je najveća opasnost ogroman pritisak na reprezentaciju

Izbornik Hrvatske rukometne reprezentacije Željko Babić u petak je na primanju kod župana Splitsko-dalmatinskog Zlatka Ževrnje najavio da će rukometna reprezentacija Hrvatske za sljedeći turnir u Danskoj više poraditi na preciznosti i napadu dodavši da svi sudionici, osim Bahreina, imaju šansu izboriti plasman na OI u Rio de Janeiru


“Znam da županija pomaže rukometu u Dalmaciji i da je to sport koji je ovdje ostavio traga jer se osvajalo puno medalja, a i bio je stalno prisutan u europskim i svjetskim okvirima. U ovim zanimljivim vremenima pomoć je rukometu potrebna da bi opstao. Potrebna nam je pomoć u svemu, a ja se kao izbornik nadam i vjerujem da ćemo tu pomoć koja nam je potrebna dobiti u bilo kojem obliku”, kazao je Babić naglašavajući da su mu se sada slegle emocije oko prvenstva i da danas može reći kako je sretan što su svi prepoznali njihovu borbenost i veliko srce za Hrvatsku.

Za predstojeći kvalifikacijski turnir, na kojem će se u travnju uz domaćina Dansku za dva mjesta koja vode na OI u Rio de Janeiro boriti još i Norveška, Bahrein i Hrvatska, Babić je rekao kako nas čeka težak posao, a da su su kod određivanja domaćinstva Skandinavci pokazali ekonomsku silu i da je to razlog zbog kojeg Hrvatska nije uspjela dobiti domaćinstvo kvalifikacijskog turnira.

Više čitajte na tportal.hr


 

Foto: facebook HRSČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close