VijestiScena

Baba Bond iz redova organizacije Ćakulone u novom spotu Zaratina

Tema nove pjesme zadarskog benda Zaratino su ćakulone, “mitska bića u Dalmaciji koja su se specijalizirala za špijunažu daleko prije CIA-e i KGB-a.


Gdje god da kreneš, što god da radiš budi svjestan da te ispod odškrinutih škura prate minimalno dva oka koja znaju apsolutno sve o tebi. Sposobne su naći mrlju čak i onim najčistijima. Promatraju po danu, ogovaraju navečer. Pod okriljem turističke sezone, kriminalna organizacija priprema udar na ionako malu hrvatsku penziju. U tom naumu jedino ih može spriječiti tajni agent kodnog imena Baba Bond iz redova špijunske organizacije Ćakulone, koristeći arsenal oružja poput pitara i promaje.

Spot je sniman na lokacijama zadarskog poluotoka i Beach bara Bamboo pod redateljskom i snimateljskom palicom Igora Goića uz pomoć snimatelja/asistenta kamere Šime Dujele. Uz članove Zaratina u ulogama se pojavljuju i Mirela Dujela kao Ćakulona i Den Eror kao vozač glisera.

Tekst potpisuje Andreja Antonina, glazbu Joško Matešić, a aranžman Igor Ivanović i Marko Vojvodić.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close