ScenaTurizam

Ažurirajte životopise, uskoro kreće Sajam poslova u turizmu!

Zagreb ili Rovinj, hotel ili turistička agencija, stalni ili sezonski posao?


Nema problema! Sajam poslova u turizmu okuplja najbolju ponudu poslova u turizmu, ugostiteljstvu i hotelijerstvu, na obali, ali i na kontinentu.

Osim što vas od 22. do 28. veljače očekuje bogata ponuda poslova, online Sajam je dostupan na svim uređajima te omogućuje direktnu komunikaciju s poslodavcima. Osim što možete biti na Sajmu od 0 do 24, ne trebate gomilati putne troškove:video intervju s poslodavcem možete odraditi online.

Nemojte zaboraviti i na pripremu životopisa, osobito na stranim jezicima koje poznajete, a izrazito su traženi u sektoru turizma. Sajam poslova u turizmu omogućuje jednostavnu i brzu prijavu, što znači da možete istovremeno aplicirati na više natječaja kako biste ovaj sedmodnevni sajam poslova iskoristili na najbolji mogući način. Ako vam je potrebna pomoć u doradi životopisa ili molbe, potražite je među MojPosao savjetima.

Sajam poslova u turizmu se otvara u srijedu, 22. veljače, na adresi mojposaouturizmu.net – stavite ju u ‘favorite’ kako ne biste propustili odličnu priliku za stalni ili sezonski posao!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close