Karlovačka županijaKontinentalniKarijeraTurizam

Avanturist Krešo Rogoz novi je gost Facebook livea Lika Cluba

CROATIA OPEN LANDS TOURS DMC

U Facebook Liveu Lika Cluba sutra razgovaramo s Krešom Rogozom, direktorom turističke agencije Croatia Open Land Tours DMC.


Po struci diplomirani inženjer lovstva i zaštite prirode, Krešo je iskusan vodič, skiper i avanturist u duši. Od djetinjstva je zaljubljen u prirodu Karlovačkog područja i šire središnje Hrvatske, te ih vrlo dobro poznaje. Njegova strast su boravak u prirodi, planinarenje, rafting u kišnim razdobljima i preživljavanje u prirodi te ima dugogodišnje iskustvo u svim granama pustolovnog turizma.

On je zapravo idealan primjer osobe koja je životnu strast, ljubav i hobi uspješno pretvorila u posao. Prije šest godina osnovao je Croatia Open Land Tours DMC, uspješnu turistička agencije koja punih šest godina nudi avanturističke rute po neotkrivenoj Hrvatskoj – od raftinga i off road vožnje u terenskim vozilima, do glampinga, foto safarija i boardanja.

U razgovoru uživo putem Facebook livea Lika Cluba Krešo će nam ispričati što se sve nalazi u ponudi agencije, kako je sudjelovao u reality showu na Velebitu te koji je najneobičniji upit gosta koji je doživio.

Pratite nas u četvrtak, 10. rujna 2020., u 18.00 sati na Facebook stranici LIKACLUB.eu. 

Vidimo se!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Privatna zbirka

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close