Scena

Avantura uz domišljatog profesora Baltazara

Profesor Baltazar poziva vas na put oko svijeta ove subote, 17. siječnja. Predstava igra na Sceni Grič, a početak je u 11 sati.

 

Predstava ‘Profesor Baltazar – put oko svijeta’, vesela je priča o mogućnostima, različitostima te dobrim namjerama uz originalne likove iz crtića i prepoznatljivu glazbu.

Priča prati znatiželjnu pticu koja uvijek svugdje kasni jer želi vidjeti sve ljepote ovog svijeta. Nažalost, znatiželja će je udaljiti od njenog jata. Sama, izgubljena i tužna, ptica doputuje u Zagreb, gdje upoznaje čistačicu ulica koja je dovodi do profesora Baltazara, njezine jedine ruke spasa.

Dramski tekst prema motivima priča napisala je Petra Radin, a predstavu je režirao Mario Kovač. Glume: Petra Radin, Filip Detelić i Mario Kovač.

Cijena ulaznice je 30 kn. Rezervacije na [email protected]

Foto i tekst: Tportal

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close