VijestiScena

„Autogram“ – novi projekt HDS ZAMP-a na CMC televiziji

Nakon 3 sezone emitiranja projekta „Moja pjesma“ tijekom kojih su njihovi članovi ispričali priče o nastanku 120 svojih velikih pjesama, HDS ZAMP u suradnji sa CMC televizijom pokreće novi projekt pod nazivom „Autogram“.


Kroz njega će javnosti predstavljati nov(ij)u domaću autorsku scenu, mlade kreativce koji danas skladaju, pišu tekstove i grade karijeru. Svojim će nam riječima predstavljati sebe, svoju glazbu, planove i snove. Kakav trag žele ostaviti svojim djelima, kako se snalaze na sceni, koliko su upućeni u zaštitu svojih autorskih prava i koje su pjesme njihovi „potpisi“. Na ova i druga pitanja s kojima se susreću na svom glazbenom putovanju, Autogram će tražiti  odgovore svakog tjedna.

Gošća prve emisije bit će nasmijana i simpatična kantautorica Lucija Ćustić, javnosti poznatija kao Luce! Autogram koji nam je dala Zagrepčanka (u pripremama za nastup u velikom pogonu Tvornice kulture 19. listopada!) gledajte od 24. do 30. rujna na CMC-u ili na YouTube kanalu.

Želite li pomoći da se portreti mladih autor(ic)a koji vam se sviđaju digitalno prošire i na Facebooku, Twitteru ili Instagramu, slobodno ih podijelite uz #Autogram.

„Autogram“ s emitiranjem na CMC TV-u počinje u ponedjeljak, 24. rujna, a moći ćete ga pratiti radnim danima u 12:00 sati, te subotom i nedjeljom dvokratno, u 12:00 i 18:00 sati.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close