VijestiLifestyle

AUDIO / O ličkom turizmu na Hrvatskom radiju: Mario Paral iz Grabovače poziva posjetitelje!

Po povratku s Crnog mora Grabovača je dobila “nove stare” educirane kadrove


Pećinski park Grabovača u Perušiću trenutno provodi dva projekta koji su podržani od strane EU fondova, a još od početka sezone bilježe sve veće korake k razvoju turizmu u području koje turistički dosad nikad nije imalo niti pokušaje. Riječ je o dijelu Ličko-senjske županije koje prvi puta može ponuditi konkretnu turističku destinaciju koja se temelji na prirodnim bogatstvima, u ovom slučaju – špiljama.

Mario Paral i Iva Murgić mladi su studenti iz Perušića, a PP Grabovača se putem lokalnog kadra obučava za sve veći priljev turista i posla koji tek dolazi. Tako su Mario i Iva od strane Grabovače i gđe. Katarine Milković poslani na obalu Crnog mora. Zvuči pomalo egzotično, ali upravo je tako. Ličanka i Ličan dobili su se priliku educirati, i po povratku su sada obučeni za edukacije i vođenje volontera kojih je ovog ljeta u Grabovači preko stotinu. Belgijanci i Francuzi su u većini.

Nakon povratka, Mario Paral iz Perušića, javio se u eter Hrvatskog radija na 2. programu. Što je rekao o iskustvima, čime se bave u Grabovači i zašto morate posjetiti ovu sve zanimljiviju lokaciju, poslušajte u audio snimci iz emisije gđe. Dubravke Družinec Ricijaš s HR2.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close