Sport

Atletski klub Plitvice organizira utrku u spomen na prvog poginulog branitelja u Domovinskom ratu Josipa Jovića

U subotu, 31. ožujka na Plitvičkim jezerima će se održati prva Memorijalna utrka “Josip Jović”  koju organizira Atletski klub Plitvice u znak sjećanja na prvog poginulog policijskog službenika i branitelja u Domovinskom ratu.


Start utrke je planiran iza sedam sati ujutro u Grabovcu (ispred kafića Atg), gdje će se plitvičkim trkačima priključiti maratonci koji trče iz Karlovca. Utrka će se odvijati glavnom cestom sve do spomenika. Ruta Grabovac – Plitvice duga je 14 kilometara i zbog uspona je dosta teška. Svi koji to žele mogu se utrci priključiti kod Ličke kuće koja je od spomenika udaljena manje od 4 kilometra.

Utrka neće biti natjecateljskog karaktera, a uz trkače su dobrodošli i biciklisti. Startnina je besplatna, a za sve sudionike su osigurani hrana, piće i majice.

Svi zainteresirani prijaviti se mogu do 25.ožujka na službenu adresu kluba [email protected]ail.com ili broj mobitela 0989459165 (Leopold Špehar).

Više o događaju pratite OVDJE

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Atletski klub Plitvice

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close