Grad ZagrebScena

Atlantida – Dubrovački rokeri stižu pred zagrebačku publiku

Atlantida se vraća pred zagrebačku publiku, kako bi u klubu Metropolis 3. listopada uz podršku poznatih dubrovačkih glazbenika proslavili 25 godina rada. Kao posebni gosti na ovom žestokom rokerskom srebrnom piru, Atlantidi će se na pozornici pridružiti Tereza Kesovija, Ibrica Jusić te klapa Fortuna i Ivo Letunić na lijerici.


“Uzbuđeni smo što nakon Dubrovnika slavimo i u Zagrebu! Vraćamo se nakon nekoliko godina i ovo je prava prilika da pružimo zagrebačkoj publici žestoku svirku sa našim gostima u ovoj obljetničkoj godini kada slavimo 25 godina rada . Mislimo i da će posebno zanimljivo biti čuti šansone, zabavne pop hitove i etno pjesme u rock metal izdanju”, najavljuju žestoki gospari.

Više na jutarnji hr


Tekst: jutarnji hr

Slika: youtube com

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close