Tech

ASUS vraća novac za pokvareni prijenosnik

Fenomenalna pogodnost za kupce ASUS prijenosnika. Ukoliko se vaš ASUS prijenosnik pokvari u prvih godinu dana nakon kupnje, ASUS će vam popraviti prijenosnik i vratiti novac. Najljepše od svega? Ova sjajna pogodnost je potpuno besplatna.


Kupnja prijenosnika je velika investicija koja treba biti zaštićena na pravi način. U slučaju da se kod kvalificiranog ASUS proizvoda jave nepravilnosti u roku od 12 mjeseci od dana kupnje ASUS će popraviti proizvod i refundirati pun iznos novca koji je plaćen prilikom kupnje.

Jamčeći mogućnost kompletne naknade, ASUS želi da korisnici budu bezbrižni i imaju kompletno povjerenje u ASUS proizvode. U nesretnim okolnostima kada se javi nepravilnost, ASUS korisnici će dobiti popravak, ali također mogu zatražiti povrat novca putem jednostavnog procesa potraživanja.

Da bi se kvalificirali za Program stopostotne zaštite, korisnici moraju prethodno izvršiti online registraciju svog proizvoda. Ako uređaju bude potreban popravak, korisnici će putem ASUS portala www.asuspromotions.com moći zatražiti povrat kompletnog iznosa novca. Ovaj program vrijedi za ASUS proizvode kupljene od 16. veljače 2015. do 31. prosinca 2015.

Kako bi ostvarili ovu pogodnost iz ASUS-a savjetuju da poduzmete ove korake:

-U roku od 15 dana nakon kupnje registrirajte vaše prijenosno računalo na web stranici www.asuspromotions.com. Ne zaboravite priložiti dokaz o kupnji.

-U slučaju kvara nazovite ovlašteni ASUS servisni centar, koji će organizirati preuzimanje i popravak prijenosnika.

-Podnesite zahtjev za povrat novca na web stranici www.asuspromotions.com, najkasnije 30 dana nakon završetka popravka. Obavezno priložite potvrdu o izvršenom popravku.

-Novac će biti uplaćen na vaš račun u roku od 30 dana nakon što je zahtjev odobren.


 

Tekst: Bug online


 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close