VijestiKultura

Pogledajte 2 predstave na županijskoj smotri hrvatskih kazališnih amatera u Gospiću

Uoči 57. Festivala hrvatskih kazališnih amatera u Pučkom otvorenom učilištu “Dr. Ante Starčević” u Gospiću 8. travnja održat će se županijska smotra i selekcija hrvatskih kazališnih amatera na kojoj će sudjelovati Amatersko kazalište Gospić i otočko Amatersko kazalište Arupium.


Program ovogodišnje županijske smotre, koja okuplja amaterska kazališta Ličko-senjske županije, čine dvije predstave koje su otvorene za javnost.

U 17:00 sati predstavom Čelične magnolije u režiji Anele Serdar Pašalić i Dragice Uzelac predstavit će se Amatersko kazalište Gospić, dok će u 19:00 Amatersko kazalište Arupium izvesti predstavu Ćelava pjevačica u režiji Snježane Orešković.

Županijskom smotrom vrši se selekcija kazališta koja će se predstaviti na 57. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera u Pazinu i Vodicama od 12. do 14. i od 26. do 28. svibnja.

Organizator ove manifestacije je Hrvatski sabor kulture, a njezin je osnovni cilj poticati razvoj kazališnog amaterizma te predstavljati njegova najbolja kazališna ostvarenja. Ulaz na obje predstave je besplatan.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: gpou otočac | Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close