Tech

Apple u inat Jobsu ne odustaje od jednog od proizvoda

Steve Jobs je davno rekao kako nikome ne treba stylus, odnosno olovka za gadgete, no Tim Cook se ne slaže


Apple je u rujnu prošle godine predstavio svoj prvi stylus koji prodaju za 100 dolara. Mnogi su ovu najavu dočekali s podsmijehom jer su se sjetili Stevea Jobsa koji je govorio kako nitko ne želi stylus i kako ga nikada neće uvrstiti u svoju ponudu.

No, Apple s Timom Cookom na čelu odlučio se za ovaj korak, a njihov novi patent pokazuje da žele još unaprijediti ovaj proizvod.

Naime, Apple je podnio zahtjev Američkom uredu za patente u kojem se vidi da rade na stylusu koji će detektirati poziciju prsta korisnika te će imati razne funkcije poput pomicanja stranice gore ili dolje pritiskom na stylus.

Stylus bi trebao slati informacije uređaju putem antene koja vjerojatno koristi Bluetooth. No, iako je Apple podnio zahtjev za patentom, to ne znači da će ovaj proizvod doći na tržište.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: express.hr | Foto: youtube.com apple

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close