VijestiTech

Apple će patentirati papirnatu vrećicu?

Vrelo nadahnuća u Cupertinu ne presahnjuje. U novom zahtjevu za patent opisana je poboljšana vrećica od recikliranog papira


Kad je Apple nedavno predstavio nove modele iPhonea dio javnosti bio je razočaran zato što su tek nešto napredniji od prethodnika im, dok su se drugi rugali jabučarima zbog novog crnog modela koji je izrazito podložan ogrebotinama, kao i zbog busanja u prsa radi odluke o uklanjanju 3,5-milimetarskog audio ulaza.

Što li će tek reći na novi inovativni iskorak društva iz Cupertina? Njihova nova prijava za patent odnosi se na papirnatu vrećicu.

Ne treba biti stručnjak za intelektualno vlasništvo kako bi se znalo da je papirnata vrećica već dugo među nama te kako ih ima raznoraznih, uključujući i reciklirane. Što onda novo nude iz Applea?

Više na tportal.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close