Tech

Aplikacije s kojima ćete napraviti savršen selfije

Selfiji ne moraju biti tek puki autoportreti. Ovih pet aplikacija pomoći će vam u pronalaženju novih načina izražavanja i borbi protiv dosade


Kako bi isprobali bilo koju od pet aplikacija koje nudimo u ovom pregledu trebat ćete pametni telefon s dobrom prednjom kamerom ili pristojnu web kameru.

MSQRD (iOS, Android)
Znate kako vaši prijatelji koriste filtere na Snapchatu kako bi dodali svašta na lica zabilježena selfijem? E ova aplikacija to omogućava bez korištenja Snapchata.

Pokrenite MSQRD (ili Masquerade) i, koristeći prednju kameru, namjestite svoje lice u ‘masku’ na zaslonu. Odaberite filter koji vam se sviđa (recimo, pandu ili klauna), pa provjerite kako vam stoji na licu i kreće se s njim. Možete snimiti fotografiju ili video zapis te ih podijeliti s prijateljima ili iskoristiti za profilnu fotografiju.

Više na tportal.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close