VijestiTech

Aplikacija s kojom ćete uvijek znati gdje vam je dijete

Djeca pod staklenim zvonom ili korisna aplikacija?


Find my kids je aplikacija za roditelje koja će vam pomoći da se ne brinete ako vaša djeca nisu s vama i ne čuju vaše pozive, stoji u opisu aplikacije.

Pomoću ove aplikacije možete saznati gdje se vaše dijete nalazi, ali i u bilo kojem trenutku slušati zvukove koji okružuju djetetov mobitel. Također možete primati obavijesti kada dijete napusti školu ili se vrati iz nje.

Kako funkcionira? Aplikacija “Find my kids” može poslati glasan signal na djetetov mobitel kad dijete zaboravi uključiti zvuk i ne čuje vaše pozive ili u slučaju da dijete izgubi mobitel.

Zasad ima ocjenu oko 4,6 – korisnici su zadovoljni, jedna od češćih primjedbi je da lokacija nije u potpunosti točna. Zasad ima preko 120 tisuća korisnika. Neki smatraju da je ova aplikacija izuzetno korisna i da će omogućiti lakši i lagodniji život roditeljima, ali ne i djeci.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot/Play Store

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close