VijestiZdravlje

Apel iz okolice Petrinje: “Žene i djeca spavaju na livadi, nitko ne brine za njih”

Iz svih dijelova Hrvatske stiže pomoć za Petrinju, međutim, iz okolnih sela koja su također razrušena u potresu stiže apel da je i njima prijeko potrebna pomoć što prije.


Zaposlenici restorana Barrel Zagreb opisali su dojmove s terena:.

“Sve se šalje u Petrinju, mi smo otišli u okolna sela, ljudima su kuće srušene. Napravili su improvizirani šator, tu spavaju. Treba im goriva za agregate, vode i hrane. Tu su starije žene u kolicima i djeca DOSLOVCE na livadi spavaju. Vojska policija i sve službe su u Petrinji, a nitko ne brine za okolna sela. U Petrinju su dostavljali i kruh i vodu, a ovdje u okolnim selima fali svega: hrana, voda, deke i gorivo za sela: Strašnik, Križ Hrastovački, Hrastovica, Cepeliš”, stoji u objavi na Facebook stranici restorana Barrel

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Barrel Zagreb / Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close